Segítség!

| Posted in

Katt a felettünk lévő címre hogy minden filmet meg bírj nézni !!!
Ne aggódj nem vírus, csak egy program ami lehetővé teszi az online filmnézést a legtöbb szolgáltatónál!
A telepítés egyszerűbb mint a pofon!
Ha kész vagy már minden menüpontban tudsz filmet nézni!!!!!!


A filmek címére kattintva megjelenik a teljes bejegyzés és a filmek leírása alatt mindig találsz egy szemet amire kattintva tovább jutsz egy másik oldalra ahol megnézheted az adott filmet.
A szem alatt adott esetekben találsz egy mirror feliratot ami alatt linkek vannak a hozzájuk tartozó kiszolgáló nevével ellátva. Ezeket arra használhatod hogy te akkor is meg tudd nézni a filmet ha éppen az adott kiszolgáló szerverei túlterheltek.
A felül található menüsorban választhatsz kiszolgálókat. Érdemes mindenhol szétnézni ugyanis az esetek 99%-ában egy film nem szerepel két helyen és ha nem szimpatikus a kiszolgáló még akkor is ott lehetnek a mirror linkek!

Mi kelhet még az online filmnézéshez?


Egy egészséges operációs rendszer! Nem tudom milyen vírus irtót használsz de ajánlok egy otthoni használatra tök ingyenes megoldást ami tuti megtalál minden rohadékot: Avast4.8 FONTOS: HA VAN VALAMI MÁSMILYEN VÍRUS IRTÓ A GÉPEDEN ELŐBB TÖRÖLD LE (VEZÉRLŐPULT-PROGRAMOK TELEPÍTÉSE ÉS TÖRLÉSE) MIELŐTT MÁSIKAT TELEPÍTESZ MERT ÖSSZEOMOLHAT AZ OP. RENDSZERED HA EZT ELFELEJTED MEGTENNI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ha vírus nincs a gépen még nem jelenti azt hogy egészséges az op. rendszered ugyanis még mindig lehetnek Spybot-ok (kémrobotok) amik belassítják a netedet és a gépedet. Erre csak egy megoldás van:
Spybot - Search & Destroy ami egy freeware program.

Ja és a javasolt böngésző a Mozilla Firefox

Stagevu
Divix Web Player kell hozzá, a fordított háromszög a lejátszás a download négyzet a letöltés válaszd valamelyiket és szórakozz a lehető legjobban!

Novamov
Nem kell Divix Web Player hozzá! Különösebb fennakadásod nem lehet ezzel a szolgáltatóval, saját flash alapú lejátszója van és csak egy reklámot kell kiXelned, meg egy playt megnyomnod és már nézheted is a filmet. Mellékesen megjegyzem nekem még soha nemvolt bufferelési problémám vele, de letölteni nem tudod innen a filmet (legalábbis ingyen nem). A FLASH ALAPÚ LEJÁTSZÓ NEM JELENTI AZT HOGY ROSSZABB MINŐSÉGBEN KELL ÉLVEZNED A FILMET EZ A FELTÖLTÉS FÜGGVÉNYE!!!

Your Video


Nem kell Divix Web Player hozzá. Saját flash alapú lejátszó, magyar nyelvű oldal nem lehet fentakadás!!! Az esetek 99%-ában nagyon gyorsan tölti be a filmeket, habár van egy két film ami nehezen vagy egyáltalán nem indul, de miután elindult gyönyörűen tölt, viszont letölteni innen nem tudod a filmeket még pénzért sem.
A FLASH ALAPÚ LEJÁTSZÓ NEM JELENTI AZT HOGY ROSSZABB MINŐSÉGBEN KELL ÉLVEZNED A FILMET EZ A FELTÖLTÉS FÜGGVÉNYE!!!


Videoembeder


Magyar nyelvű utasítások nem lehet fentakadás!!!

Duckloa
Becsúszik egy reklám x és a többit tudod de előtte nem árt beírni a betűket a képről a robotszűrőbe a lapalján. Ide nem árt a Divx Web Player sem.

Gigabyte Upload
Ha nincs 2M-nál jobb neted ezt a szolgáltatót csak letöltésre fogod használni ugyanis ide max minőségű Divix-eket töltögetnek a népek (1400-700mb). Borzasztó bonyolult DONLOAD letöltés WATC ONLINE onlie megnézés amihez kell a Diwix Web Player.

Movshare

Csak Divix Web Player és egy play gomb kell hozzá és már indul is a film, viszont i letölteni ingyen nem tudod.


Mystream


Divix Web Player, Reklám close, letölteni nem tudod!


Megavideo

Saját lejátszó, és ha nem fizetsz elő 72 perc után megáll a film 1 órára, ezért nálunk csak sorozatokat találsz a MEGASERIES menüpont alatt vagy mirror linkeket bármelyik menüpont alatt. Hogy át lehet e verni? Ha dinamikus ip címed van csak annyi a feladat hogy kihúzod a netet aztán visszadugod és máris van egy új ip címed. Ha nem dinamikus ip-d van elindítod a filmet, és megvárod míg teljesen betöltődik. Ha betöltődött, állítsd át a böngésződet “Kapcsolat nélküli munka”-ba, vagy húzd ki a neted és máris végig tudod nézni a filmet.Letöltés:Elindítod a filmet, és megvárod míg teljesen betöltődik. Ha betöltődött, egyszerűen csak elmész ide: “C:/Documents And Settings/NEVED/Local Settings/Temporary Internet Files” és itt lerendezteted a fájlokat MÉRET szerint, majd megnézed melyik a legnagyobb fájl és az lesz a filmed. Utána csak kimásolod valahova, és máris nézheted is.(Ha nem találod a Local Settings mappát, akkor a a mappák beállításánál engedélyezd a rejtett fájlok megjelenítését, ezt a Nézet fül/Mappák beállításai opcióban találod.)Még ezekre a helyekre is mentheti:XP-nél: C:/Documents And Settings/NEVED/Local Settings/TempVista-nál: C:UsersNEVEDAppDataLocalTemp

Egyebek:

Ebase
Divix Web Player, Reklám x, és nem tudod letölteni a filmet csak megnézni de azt viszont általában zökkenőmentesen!

Filebase
Divix Web Player, Reklám close, írd be a képen látható betűket és már nézheted is a filmet vagy ha letölteni támad kedved a lejátszó alatti jobb sarokban Download link utána átdob egy másik oldalra ahol a lapalján lesz egy link a film címével vagyis a letöltendő file nevével katt és már töltöd is.HA BÁRMI PROBLÉMÁD ADÓDIK
ÍRJ MEGJEGYZÉST ! ! !